Acompanyament a l’educació sexual per a persones amb diversitat funcional

Aquest curs està dirigit a professionals del tercer sector que vulguin adquirir les actituds, coneixements i habilitats necessàries per poder dur a terme intervencions educatives que millorin la sexualitat i la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional.

La metodologia utilitzada serà la de la dissertació teòrica breu acompanyada d’exemples pràctics i/o dinàmiques o role plays on els participants podran experimentar l’habilitat referida i visualitzar les seves àrees de desenvolupament i aprenentatge. Una vegada feta la dinàmica obrirem un espai de discussió on cada persona podrà fer comentaris i preguntes així com compartir els descobriments positius o de millora que hagin aparegut en cada exercici. També es proposarà la visualització de material cinematogràfic per generar debat.

Descarregar informació

Acompanyament A L'educació Sexual Per A Persones Amb Diversitat Funcional

Informació general:

Dirigit a: Persones amb diversitat funcional i professionals del tercer sector que vulguin assolir els coneixements i les habilitats necessàries per realitzar intervencions educatives que millorin la sexualitat i la qualitat de vida de persones amb diversitat funcional.

Llengua vehicular: Català - Castellà

Professors:

Anna Esclusa Feliu · Pedagoga

Pedagoga. Formadora de Basale Stimulation®. Terapeuta Affolter. Practitioner en PNL. Creadora del concepte de Modulació Pedagògica
Àmbits de treball: neurorehabilitació i geriatria. Col·labora amb Hospital Asepeyo a St. Cugat, i la UEN(Unitat d’Estimulació Neurològica), Barcelona. Forma part del grup de formació en Basale Stimulation “KOMMUNICARE”, adscrit a Internationaler Förderverein Basale Stimulation®. (IFBS)

Anna Esclusa Feliu

Daniel Jiménez Hernández · Fisioterapeuta

Màster Oficial en Educació Inclusiva. Doctorant en Educació Inclusiva per la Universitat de Vic. Professor de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic.


Si desitges inscriure't a properes edicions d'aquest curs, pots afegir-te a la llista d'espera tot completant el formulario següent:

     

    Si desitges que realitzem aquest curs en el teu centre o empresa, pots contactar-nos a través del següent formulari. Ens posarem en contacte amb la major brevetat possible per a oferir una proposta formativa personalitzada al vostre cas.