BÀSIC BASAL STIMULATION®

“L’educació i el desenvolupament són possibles per a tothom, per greu que sigui la seva situació vital”. Heus aquí el motor que va impulsar al pedagog alemany, Andreas Fröhlich a la creació i desenvolupament de Basal Stimulation®, un concepte educatiu inicialment pensat per a facilitar el desenvolupament global de nens amb greus discapacitats des de l’escola.

Amb els anys, Basal Stimulation® ha evolucionat fins a convertir-se en un concepte de referència en molts països europeus en l’acostament a qualsevol persona que tingui necessitat de suport continuat o puntual en els àmbits de la percepció, la comunicació i el moviment.

El concepte ofereix tant idees per al treball terapèutic, com propostes d’estructuració de les activitats de la vida diària de forma que aquestes es converteixin en activitats de desenvolupament i estimulació per a l’usuari. No es requereix d’un temps addicional per a aplicar Basal Stimulation® sinó que aquest s’ofereix com una nova forma d’acostar-nos i acompanyar l’usuari.

Descarregar informació

Basic Basale Stimulation

Informació general:

Dirigit a: Professionals de l'àmbit sociosanitari, hospitalari i socioeducatiu que treballin en l'atenció directa i per a familiars de persones amb greus discapacitats. Es recomana també la realització d'un curs mixt familiars/professionals.

Llengua vehicular: Català - Castellà

Professors:

Encarna Carrasco Serra · Logopeda

Formadora de Basale Stimulation®. Professora de Pedagogia terapèutica en CEEE de la Associació de Paràlisi Cerebral d’Alacant.


Si desitges inscriure't a properes edicions d'aquest curs, pots afegir-te a la llista d'espera tot completant el formulario següent:

 

Si desitges que realitzem aquest curs en el teu centre o empresa, pots contactar-nos a través del següent formulari. Ens posarem en contacte amb la major brevetat possible per a oferir una proposta formativa personalitzada al vostre cas.