CURS BÀSIC BASALE STIMULATION®

“L’educació I el desenvolupament son possibles per a tothom, per greu que sigui la seva situació vital”. Heus aquí el motor que va impulsar al pedagog alemany, Andreas Fröhlich a la creació i desenvolupament de Basale Stimulation®, un concepte educatiu inicialment pensat per a facilitar el desenvolupament global de nens amb greus discapacitats des de l’escola. Amb els anys Basale Stimulation® ha evolucionat fins a convertir-se en un concepte de referència en molts països europeus en l’acostament a qualsevol persona que tingui necessitat de suport continuat o puntual en els àmbits de la percepció, la comunicació i el moviment. El contacte físic i la proximitat corporal són els mitjans centrals que permeten la trobada amb l’altre independentment del seu coeficient intel·lectual, el seu nivell d’activitat i la seva capacitat comunicativa simbòlica.

El concepte ofereix tant idees per al treball terapèutic, com propostes d’estructuració de les activitats de la vida diària de forma que aquestes es converteixin en activitats de desenvolupament i estimulació per al usuari.No es requereix d’un temps addicional per a aplicar Basale Stimulation® sinó que aquesta s’ofereix com una nova forma d’acostar-nos i acompanyar a l’usuari.

Dates del curs:
31 de maig (dilluns), 7, 14, 21 i 28 de juny (dilluns) de 2021

Data límit de preinscripció:
Fins el 30 d’abril 2021

Descarregar informació

Basic Basale Stimulation

Informació general:

Dirigit a: Professionals de l’àmbit socio-sanitari, hospitalari i socio-educatiu així com per a familiars de persones amb greus discapacitats.

Llengua vehicular: Català - Castellà

Professors:

Anna Esclusa Feliu · Pedagoga

Pedagoga. Formadora de Basale Stimulation®. Terapeuta Affolter. Practitioner en PNL. Creadora del concepte de Modulació Pedagògica
Àmbits de treball: neurorehabilitació i geriatria. Col·labora amb Hospital Asepeyo a St. Cugat, i la UEN(Unitat d’Estimulació Neurològica), Barcelona. Forma part del grup de formació en Basale Stimulation “KOMMUNICARE”, adscrit a Internationaler Förderverein Basale Stimulation®. (IFBS)

Anna Esclusa Feliu

Si desitges inscriure't a properes edicions d'aquest curs, pots afegir-te a la llista d'espera tot completant el formulario següent:

     

    Si desitges que realitzem aquest curs en el teu centre o empresa, pots contactar-nos a través del següent formulari. Ens posarem en contacte amb la major brevetat possible per a oferir una proposta formativa personalitzada al vostre cas.