Curs inicial Kinaesthetics en les cures assistencials

Curs basat en l’aplicació del concepte de Kinaesthetics. Iniciació en aquesta tècnica per a la mobilització de persones amb dificultats motores.

Seguint els principis de Kinaesthetics, la persona que mobilitza es capaç d’adaptar el seu moviment a les capacitats del pacient i a les característiques de l’entorn. El terapeuta utilitza el seu cos per a mobilitzar el pacient utilitzant patrons de moviments adaptats i aprofita les característiques de la seva anatomia i de la gravetat. Alhora, el pacient que és mobilitzat aprèn a realitzar els moviments seguint uns patrons motors funcionals i a utilitzar la seva pròpia anatomia: desenvolupa també la seva competència motriu. Així, aprèn a organitzar el pes del seu cos sota l’efecte de la gravetat d’una manera molt més eficaç, i per tant millora la seva autonomia personal.

Descarregar informació  

Back Massage 2852486 1920

Informació general:

Dirigit a: Tot professional de l’àmbit sanitari, sòcio-sanitari i educatiu que treballi amb persones amb mobilitat reduïda: auxiliars d’infermeria, diplomats en infermeria, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, metges, pedagogs, educadors.

Llengua vehicular: Castellà

Professors:

Mercedes Fernández Doblado · Terapeuta ocupacional i directora clínica del centre INEAVA.

- Diplomada en Teràpia Ocupacional per la Universitat de Saragossa a l’any 1999.
- Títol de formadora en Kinaesthetics Nivell 2.
- Terapeuta Ocupacional i Directora clínica del centre INEAVA (Institut de Neurorehabilitació Avançada)


Properes edicions del curs:

29
Gener
2021

Curs inicial Kinaesthetics en les cures assistencials

Ubicació: Barcelona

Data d'inici: 29/01/2021
Data de finalització: 27/02/2021
Horari: Divendres 29/1/2021: 15 h a 21 h.
Dissabte 30/1/2021: 9 h a 15 h.

Divendres 26/2/2021: 15 h a 21 h.
Dissabte 27/2/2021: 9 h a 15 h.

Hores: 24h

Preu: 320 €

Data límit de preinscripció: 18/12/2020

Formulari d'inscripció al curs:

     


    Si desitges inscriure't a properes edicions d'aquest curs, pots afegir-te a la llista d'espera tot completant el formulario següent:

       

      Si desitges que realitzem aquest curs en el teu centre o empresa, pots contactar-nos a través del següent formulari. Ens posarem en contacte amb la major brevetat possible per a oferir una proposta formativa personalitzada al vostre cas.