Curs nervi perifèric i moviment

Curs orientat a aprofundir en la implicació mecànica i fisiològica de les estructures perifèriques, i especialment de l’nervi perifèric a la clínica de les persones que han patit una lesió neurològica d’origen central, així com en les alteracions de el moviment que comporten una alteració funcional en molts casos. Els assistents a el curs aprendran a utilitzar els test d’mecanosensibilidad de l’nervi perifèric com a eina d’avaluació en Neurorehabilitació, així com l’impacte de la immobilitat en les estructures corporals dels pacients. Es tracta de donar un marc conceptual que permeti determinar quant de l’alteració funcional o d’el patró motor té a veure amb restriccions en el cos de les persones amb lesions en el sistema nerviós, així com a utilitzar el coneixement de l’nervi perifèric per analitzar patrons de moviment en les lesions centrals i millorar l’estat biomecànic de la mateixa, tant amb tècniques directes com indirectes.

Descarregar informació  

Fotocursonervio

Informació general:

Dirigit a: Tot professional de l’àmbit sanitari, sòcio-sanitari: fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals. Màxim 18 pax.

Llengua vehicular: Castellà


Properes edicions del curs:

9
Abril
2021

Curs nervi perifèric i moviment

Ubicació: Barcelona

Data d'inici: 09/04/2021
Data de finalització: 11/04/2021
Horari: Divendres 09/04/2021: 9 a 14 i de 15 a 18 hores.
Dissabte 10/04/2021: 9 a 14 i de 15 a 18 hores.
Diumenge 11/04/2021: 9 a 14 hores

Hores: 21h

Preu: 340 €

Data límit de preinscripció: 12/03/2021

Formulari d'inscripció al curs:

     


    Si desitges inscriure't a properes edicions d'aquest curs, pots afegir-te a la llista d'espera tot completant el formulario següent:

       

      Si desitges que realitzem aquest curs en el teu centre o empresa, pots contactar-nos a través del següent formulari. Ens posarem en contacte amb la major brevetat possible per a oferir una proposta formativa personalitzada al vostre cas.