Curs nervi perifèric i moviment

Curs orientat a aprofundir en la implicació mecànica i fisiològica de les estructures perifèriques, i especialment de l’nervi perifèric a la clínica de les persones que han patit una lesió neurològica d’origen central, així com en les alteracions de el moviment que comporten una alteració funcional en molts casos. Els assistents a el curs aprendran a utilitzar els test d’mecanosensibilidad de l’nervi perifèric com a eina d’avaluació en Neurorehabilitació, així com l’impacte de la immobilitat en les estructures corporals dels pacients. Es tracta de donar un marc conceptual que permeti determinar quant de l’alteració funcional o d’el patró motor té a veure amb restriccions en el cos de les persones amb lesions en el sistema nerviós, així com a utilitzar el coneixement de l’nervi perifèric per analitzar patrons de moviment en les lesions centrals i millorar l’estat biomecànic de la mateixa, tant amb tècniques directes com indirectes.

Descarregar informació

Fotocursonervio

Informació general:

Dirigit a: Tot professional de l’àmbit sanitari, sòcio-sanitari: fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals. Màxim 18 pax.

Llengua vehicular: Castellà

Professors:

Dr. Carlos Rodríguez López · Fisioteràpia neurològica

El Dr Carlos Rodríguez López és un gran especialista en Fisioteràpia neurològica i expert en diverses patologies neurològiques i de
neurodesenvolupament.

Llicenciat en Fisioteràpia, es va especialitzar en el funcionament de el sistema nerviós central i la neurociència de el moviment, a més de en els aspectes musculoesquelètics implicats en la patologia neurològica. Tot això el va portar a doctorar-se en les alteracions mecàniques del nervi perifèric en pacients amb ictus. Així mateix, ha desenvolupat la seva tasca assistencial com a assessor clínic en diferents parts d'Europa, fet que li ha aportat una visió global i interdisciplinar de la feina en neurorehabilitació.

A més, des de fa anys exerceix com a docent de graus, postgraus i màsters relacionats amb el nervi perifèric, percepció, dolor i exercici
terapèutic per a fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals i logopedes.

Dr. Carlos Rodríguez López

Si desitges inscriure't a properes edicions d'aquest curs, pots afegir-te a la llista d'espera tot completant el formulario següent:

     

    Si desitges que realitzem aquest curs en el teu centre o empresa, pots contactar-nos a través del següent formulari. Ens posarem en contacte amb la major brevetat possible per a oferir una proposta formativa personalitzada al vostre cas.