Curs nervi perifèric i moviment

Curs orientat a aprofundir en la implicació mecànica i fisiològica de les estructures perifèriques, i especialment de l’nervi perifèric a la clínica de les persones que han patit una lesió neurològica d’origen central, així com en les alteracions de el moviment que comporten una alteració funcional en molts casos. Els assistents a el curs aprendran a utilitzar els test d’mecanosensibilidad de l’nervi perifèric com a eina d’avaluació en Neurorehabilitació, així com l’impacte de la immobilitat en les estructures corporals dels pacients. Es tracta de donar un marc conceptual que permeti determinar quant de l’alteració funcional o d’el patró motor té a veure amb restriccions en el cos de les persones amb lesions en el sistema nerviós, així com a utilitzar el coneixement de l’nervi perifèric per analitzar patrons de moviment en les lesions centrals i millorar l’estat biomecànic de la mateixa, tant amb tècniques directes com indirectes.

Descarregar informació

Fotocursonervio

Informació general:

Dirigit a: Tot professional de l’àmbit sanitari, sòcio-sanitari: fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals. Màxim 18 pax.

Llengua vehicular: Castellà

Professors:

Marcos Almirón · Graduado en Fisioterapia por la EUG.

Graduado en Fisioterapia por la EUG.
Coordinador de Sinapse Cantabria: Atención Integral de Adultos y Niños con Patología Neurológica y Trastornos del Neurodesarrollo.
Colaborador en formaciones del Concepto INN, Movilidad y Fuerza en Patologías Centrales y Dolor en Paciente Neurológico.
Entre otras formaciones especializadas en Neurorrehabilitación destacan Modelo Affolter, Punción Seca en espasticidad DNHS, Concepto Bobath, Ejercicios Terapéutico Cognoscitivo (ETC) y Constraint Induced Therapy.
Formado en el Concepto Maitland, en el Concepto Mulligan y Ejercicio Terapéutico.
Práctica clínica en Barcelona.

Marcos Almirón

Mbody ·

Mbody

Si desitges inscriure't a properes edicions d'aquest curs, pots afegir-te a la llista d'espera tot completant el formulario següent:

     

    Si desitges que realitzem aquest curs en el teu centre o empresa, pots contactar-nos a través del següent formulari. Ens posarem en contacte amb la major brevetat possible per a oferir una proposta formativa personalitzada al vostre cas.